De sectionaaldeur is de meest verkochte garagedeur in Nederland. Ze kunnen in iedere garageopening ingebouwd worden en zijn optimaal afgedicht en geïsoleerd. Dankzij de sandwichpanelen hebben de deurdelen een hoge bestendigheid tegen stoten en wind. Deze garagedeur biedt u tevens een hoge veiligheid.

Wij leveren sectionaaldeuren hoofdzakelijk van het merk Alutech. De garagedeuren worden voor iedere klant op maat gemaakt.

Er zijn verschillende modellen leverbaar waarbij de keuze is uit de serie Trend of Classic. De Trend heeft een paneeldikte van 40 mm en gegalvaniseerde stalen delen. Kiest u voor Classic, dan is de paneeldikte zelfs 45 mm en zijn de staaldelen van roestvrij staal.

Alle deuren zijn leverbaar in diverse (RAL) kleuren en zelfs in houtkleur!

De verschillende types

Deur S-line

Het S-line patroon is een modern paneel met horizontale strepen op gelijke afstand van elkaar.

Deur M-line

Garagedeuren met een M-line patroon kenmerken zich met een moderne uitstraling. De strepen zitten verder uit elkaar dan bij de S-line.

Deur L-line

De L-line heeft brede horizontale lijnen waardoor een grotere vlakken ontstaan.

Deur Cassette

Kiest u voor een cassette deur, dan krijgt u een meer klassiek uiterlijk. Cassettes zijn symmetrisch geplaatst wat een harmonieus patroon op de deurdelen vormt.

Deur Microgolf

Elegante microgolven benadrukken de moderne stijl van het gebouw. De golf verhindert tevens kleine beschadigingen op de vernis- en verfdeklaag, waardoor het uiterlijk perfect blijft.

Uitbreidingen en opties

Een deur kan uitgebreid worden met tal van opties. Denk aan beglazing, elektrische bediening (aandrijving) of een loopdeur. Ook een van buitenaf bedienbaar cilinderslot behoort tot de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie in de brochure hieronder, of bezoek de pagina’s Uitbreidingen, Loopdeuren en Aandrijvingen.

Uniek bij Dutch Door: monteer de deur zelf!

Bent u zelf handig? Dan kunt u bij ons de deur aanschaffen en er voor kiezen om deze zelf te monteren in plaats van dat wij de montage verzorgen. Bij de deur wordt een handleiding meegeleverd. Interesse? Neem contact met ons op voor informatie en advies.

Download de brochure

Wilt u meer weten over deze deuren en verdere informatie lezen? Download dan hier de brochure van Alutech sectionaaldeuren en die van Ryterna.

  • Copyright © 2024 Dutch-Door
  • Disclaimer
  • Privacy
  • Algemene Voorwaarden
  • Sitemap
  • Ontwerp en Realisatie Nieuw Ontwerp